top of page

Reference.

"Den står på ukulele, gulvbas, cajón og saxofon, når fabelagtige Nöhr blander jazz og pop med Leonard Cohen og Johnny Cash. Nöhr kan noget sjældent, som er svært at sætte ord på." 

- Mads Kristian Mikkelsen

"Det var ved et tilfæde at min kæreste og jeg kom ind på Ravnsborg Kitchen & Bar i går 4.5. Vi skulle egentlig bare have en øl men allerede ved den lille lydprøve kunne vi godt høre at det da var der vi skulle spise vores middag🎶og vi nød virkelig jeres dejlige musik så meget at vi håber på at høre jer snart igen."

- Mette Aagren

"I er bare fantastiske til at skabe en intim og hyggelig stemning hvor publikum - uanset deres musiksmag - fra første nummer bliver imponeret over jeres musikalitet og samspil der går op i en højere enhed. Det var skønt I kunne deltage i vores Støttekoncert til fordel for "Læger uden grænser" i januar måned i Musichouse Cph og jeg håber vi snart løber ind i hinanden igen." 


- Henrik Jarltoft

"Og så havde vi en god oplevelse efter en kold Tivoli-tur: Bar50 Torsdag 15.02 var der live-musik / jazz i baren og vi satte os for at få en drink.
Musikken blev leveret af “NÖHR” / Mikkel Nøhr .. og var muligvis ikke rigtig “JAZZ” … men overraskende glad, god og hyggelig musik.
Der var ALT for få tilhørere (måske p.g.a. EuropaLegue-fodbolden mellem FCK og Ath. Madrid) ..men der var god stemning, glade ansigter …og det var en, helt igennem GOD oplevelse..
“Nöhr” er lidt Kim Larsen-fanden-i-voldsk, skriver selv sine egne sange og tekster og NØD at levere varen."

- Cinta Barrera & Mik Suurballe 

"Musik der minder én om ikke at tage ting så skide højtideligt... og også musik som rør ved hjertet."

- Jonas Gustafson

"NÖHR har en gang før spillet på Beach og det var en oplevelse af karat. Det er så lækkert swingende og funky musik, at det lyden når helt ind i knoglerne og giver dig lyst til at danse eller i det mindste vippe med foden. NÖHR leverer noget af det gladeste musik jeg længe kan mindes at have hørt og du kan simpelthen ikke undgå at blive i godt humør i deres selskab!"

- Svend Koefoed Olesen

"Nøhr formår at begejstre publikum med deres musiske talent og deres "lumre"tekster fra hverdagen. God musik og smil i forenelighed. Et 12-tal herfra"

- Maj-britt Saabye Hansen/Fiskerlejet

"Fræk - Flabet - Sjov og total underholdende. Nyder tekster, sang og sjove bemærkninger. Som altid NÖHR største fan"

- Maibritt Arnstrup

"Har smilet og grint så meget.
Musikken er skøn, og man har ondt i kæberne af at smile"

- Maria & Kim 

bottom of page